Bootcamp

Door bootcamp zal je algehele conditie verbeteren. Je zult je energieker en krachtiger voelen, en ook je coördinatie en lenigheid zullen toenemen.

Wil jij je gezonder en vitaler voelen?
Bootcamp is een intensieve en uitdagende trainingsvorm die je zowel fysiek als mentaal naar een hoger niveau tilt. Tijdens een bootcamp werk je in een energieke en motiverende groepssfeer aan het verbeteren van je algehele conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Bij elke les zijn er diverse variaties, zodat je telkens weer de uitdaging met jezelf en je medesporters kunt aangaan, maar altijd op je eigen niveau blijft trainen

Onze bootcamplessen vinden plaats in verschillende parken in Enschede, waarbij je gebruikmaakt van je eigen lichaamsgewicht en verschillende trainingsmaterialen. Denk aan oefeningen zoals sprinten, springen, squats, lunges, push-ups, burpees en nog veel meer. Het gevarieerde en intense karakter van de oefeningen zorgt ervoor dat je hele lichaam wordt uitgedaagd en je verschillende spiergroepen versterkt.

De bootcamplessen zijn ook ideaal om je voor te bereiden op evenementen zoals obstacle runs, trail runs en hardloopwedstrijden. Kortom, altijd een prikkelende nieuwe uitdaging, ongeacht je trainingsniveau, met plezier in het sporten voorop!

Wat je kan verwachten

Professionele begeleiding

Onze gecertificeerde trainers zorgen voor deskundige begeleiding tijdens elke training. Ze staan klaar om je te motiveren, technische instructies te geven en ervoor te zorgen dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

Groepen tot maximaal 14 personen
In onze bootcamplessen hanteren we kleine groepen van maximaal 14 personen. Dit zorgt voor een persoonlijke en ondersteunende omgeving, waar onze trainers altijd oog voor jou hebben.
Gezellige community
Bij onze bootcamp hebben we een gezellige en ondersteunende community! Samen met andere enthousiaste sporters train en motiveer je elkaar, waardoor het sporten nóg leuker wordt!
Handige inroostering
We hebben een handige applicatie waarin je je snel en flexibel online kunt inschrijven voor de bootcamplessen.

Waarom Bootcamp?

gecertificeerde trainers

Bij Jays-PT train je onder begeleiding van gecertificeerde trainers met ruime ervaring in sport en voeding. Zij motiveren je om door te zetten en het beste uit jezelf te halen, zodat je keer op keer je grenzen verlegt!

Beginner of gevorderd

Een groot voordeel van bootcamp is dat het geschikt is voor zowel beginners als gevorderde sporters. De oefeningen zijn aangepast aan verschillende fitnessniveaus, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan trainen en progressie kan maken.

Buiten in de natuur

Geniet van de voordelen van frisse lucht en de natuurlijke omgeving tijdens je bootcamp-training. Het buiten trainen in de mooie parken in Enschede zorgt voor een verfrissende en stimulerende ervaring.

Tarieven

1 maand

1x per week
€22,95 p/m
Onbeperkt
€28,99 p/m

6 maanden

1x per week
€21,95 p/m
Onbeperkt
€27,50 p/m

12 maanden

1x per week
€19,95 p/m
Onbeperkt
€25,00 p/m

Bovenstaande tarieven gelden voor zowel Bootcamp- als Runcamp-trainingen, waardoor je de vrijheid hebt om je trainingssessies te gebruiken voor beide trainingsvarianten.

Sportieve reviews

Aniek Jannink

Fijne plek om te trainen en weer fit te worden! De locatie is top, waarbij alles aanwezig is om prettig te trainen. De begeleiding is professioneel, persoonlijk en volledig afgestemd op je doel. Door Jason en de rest van het team wordt je op een leuke en juiste manier gemotiveerd met een vleugje humor. Wat voor mij top werkt!

Jacko van der Meer

Met aanhoudende rugklachten uiteindelijk een aantal personal trainingen gehad van Jason. We zijn zeer gericht aan de slag gegaan. Door de 1 op 1 trainingen namen de klachten snel af. Hij weet met steeds weer afwisselende oefeningen je blijvend te motiveren. Door naast kracht ook de dynamiek in oefeningen mee te nemen pak je automatisch een completere workout. Doordat er voldoende oefeningen zonder grote toestellen in het programma zitten is dit ook thuis prima mee te nemen. Met andere woorden. Effectieve trainingen onder de uitstekende begeleiding van Jason.

Nick Grondman

Jason is een zeer fanatieke trainer met veel kennis en ervaring. Ik train nu een halfjaar één op één met hem, maar als je wil kun je ook groepslessen volgen. De trainingen zijn afwisselend en hij helpt je tevens met het optimaliseren van je voedingspatroon. De locatie van de trainingsruimte in de binnenstad is ook superhandig!!