info

Trainingsrooster

Bootcamp & Runcamp 

Bij Jays-PT organiseren we opwindende Bootcamp en Runcamp sessies in diverse prachtige parken in Enschede. Hier is een overzicht van de locaties, dagen en tijden waarop onze lessen worden gegeven.

Onze gevarieerde locaties en flexibele lesdagen en -tijden zijn ontworpen om in je drukke schema te passen, terwijl je geniet van een effectieve en motiverende trainingssessie in de buitenlucht. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze Bootcamp en Runcamp lessen!

Maandag

Bootcamp
19:15 uur
Wooldrikspark

Woensdag

Bootcamp
19:00 uur
Ecozone de Eschmarke

Donderdag*

Bootcamp
19:15 uur
Ecozone de Eschmarke

Zondag

Runcamp
09:30 uur
G.J. van Heekpark

* week om week

Bootcamp & Runcamp Locaties

Ecopark de Eschmarke

Wooldrikspark

G.J. Van heekpark

Vytal

Met Jays-PT en de Vytal-app bereik jij je gezondheidsdoelen!
In samenwerking met Vytal bieden we voedingsbegeleiding die perfect is afgestemd op jouw behoeften. Met behulp van de nieuwste technologieën en wetenschappelijk onderbouwde benaderingen zorgt Vytal ervoor dat je een op maat gemaakt voedingsplan krijgt dat naadloos aansluit bij jouw trainingsroutine en doelstellingen.

We geloven dat een uitgebalanceerde voeding een integraal onderdeel is van een gezonde levensstijl en met Jays-PT en Vytal staan we klaar om je te begeleiden op je reis naar welzijn en succes.

Dat wil ik ook!
Deze service is inbegrepen bij ons Personal Training en Duo Personal Training pakketten, om ervoor te zorgen dat je een holistische aanpak hebt voor het behalen van je doelen.

Voor onze andere trainingen bieden we de mogelijkheid om toegang te krijgen tot Vytal via een verschillende abonnementen. Hiermee kun je profiteren van op maat gemaakte voedingsplannen en ondersteuning, perfect afgestemd op je trainingsroutine en levensstijl.

Onze abonnementen

Maandelijks €15,00 p/m
Halfjaarlijks €12,50 p/m
Jaarlijks €9,95 p/m