Personal training

Personal training

Personal Training Traject

Wanneer je plezier hebt in het sporten, wordt het veel eenvoudiger om regelmatig en intensief te trainen en vol te houden.

Bij Jays-PT bieden we intensieve begeleiding tijdens onze personal trainingstrajecten, waarbij je samenwerkt met een van onze ervaren trainers. We zorgen ervoor dat je op de juiste frequentie en intensiteit traint om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Samen gaan we aan de slag om de structuur te creëren die essentieel is voor langdurige fitheid en gezondheid.

Tijdens het traject leer je de waarde van een positieve balans tussen progressieve training, voeding en ontspanning. We begrijpen dat meer niet altijd beter is, daarom gaan we op zoek naar wat het beste werkt voor jou. We zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen, zodat je de juiste aanpak kunt vinden die past bij jouw behoeften en doelen.

We bieden verschillende trajectduur opties, zoals maandelijkse trajecten, 3 maanden, 6 maanden en 9 maanden, afhankelijk van jouw gewenste doelen.

Wat je kan verwachten

Grondige intake

We starten met een uitgebreide intake waarbij we jouw doelstellingen grondig bespreken. Op basis hiervan maken we een realistisch trainingsplan op maat dat perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens het gehele traject ontvang je persoonlijke, specifieke en doelgerichte begeleiding. Onze trainers staan klaar om jou te helpen om zo effectief mogelijk jouw doelstellingen te bereiken. Ze passen de trainingen aan jouw niveau, behoeften en voorkeuren aan.

Inzicht in je lichaamssamenstelling

Door middel van een nauwkeurige huidplooimeting krijg je inzicht in je vetpercentage. Naast het vetpercentage meten we ook je gewicht, BMI en lichaamssamenstelling. Deze metingen bieden een volledig beeld van je vooruitgang en vormen een basis voor het volgen van je resultaten.

GRATIS voedingsbegeleiding via Vytal

Als onderdeel van ons Personal Trainingstraject bieden we, indien gewenst, gratis voedingsbegeleiding aan. We helpen je bij het maken van gezonde voedingskeuzes die jouw trainingsresultaten ondersteunen. Hier krijg je toegang tot de voedings-app Vytal.

Evaluatiegesprekken & metingen 

Om je voortgang goed te kunnen monitoren, plannen we regelmatig evaluatiegesprekken & metingen in. Op deze manier kunnen we jouw resultaten bijhouden en indien nodig aanpassingen maken in het trainingsplan.

vooruitgang monitoren in de Jays-PT app

Je kunt je vooruitgang en behaalde doelstellingen gemakkelijk volgen in de Jays-PT app. Hier heb je toegang tot je trainingsschema, metingen en andere relevante informatie.

Flexibele trainingsduur

We bieden flexibiliteit in de trainingsduur, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Je kunt kiezen tussen sessies van 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten, afhankelijk van je beschikbaarheid en voorkeuren.

Waarom Jays-PT?

gecertificeerde trainers

Bij Jays-PT train je onder begeleiding van gecertificeerde trainers met ruime ervaring in sport en voeding. Zij stellen samen met jou een haalbaar en gepersonaliseerd programma op.

Voortgang

Bij Jays-PT meet je de voortgang op regelmatige basis. Zo blijf je gemotiveerd om je doelen te bereiken en weet je precies waar je staat. Jouw succes is ons succes!

Sport & nutritie

Naast intensieve trainingen besteedt Jays-PT ook aandacht aan voeding. De combinatie van sport en nutritie zorgt voor een optimaal resultaat en een gezondere levensstijl. Bij het Personal Training traject zit de Vytal-app inbegrepen. 

Sportieve reviews

Jacko van der Meer

Met aanhoudende rugklachten uiteindelijk een aantal personal trainingen gehad van Jason. We zijn zeer gericht aan de slag gegaan. Door de 1 op 1 trainingen namen de klachten snel af. Hij weet met steeds weer afwisselende oefeningen je blijvend te motiveren. Door naast kracht ook de dynamiek in oefeningen mee te nemen pak je automatisch een completere workout. Doordat er voldoende oefeningen zonder grote toestellen in het programma zitten is dit ook thuis prima mee te nemen. Met andere woorden. Effectieve trainingen onder de uitstekende begeleiding van Jason.

Aniek Jannink

Fijne plek om te trainen en weer fit te worden! De locatie is top, waarbij alles aanwezig is om prettig te trainen. De begeleiding is professioneel, persoonlijk en volledig afgestemd op je doel. Door Jason en de rest van het team wordt je op een leuke en juiste manier gemotiveerd met een vleugje humor. Wat voor mij top werkt!

Nick Grondman

Jason is een zeer fanatieke trainer met veel kennis en ervaring. Ik train nu een halfjaar één op één met hem, maar als je wil kun je ook groepslessen volgen. De trainingen zijn afwisselend en hij helpt je tevens met het optimaliseren van je voedingspatroon. De locatie van de trainingsruimte in de binnenstad is ook superhandig!!