Runcamp

Ben je een gepassioneerde hardloper op zoek naar de juiste training en begeleiding om je prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is onze Runcamp precies wat je nodig hebt!

Bereid je voor op je beste hardloopprestaties!
Ben je een gepassioneerde hardloper op zoek naar de juiste training en begeleiding om je prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is onze Runcamp precies wat je nodig hebt!

Bij onze Zondagse Runcamp krijg je de kans om te trainen onder begeleiding van ervaren hardloopcoaches die je helpen om je doelen te bereiken en je hardloopvaardigheden te verbeteren. Of je nu een beginner bent die zijn eerste 5 kilometer wil lopen, of een gevorderde loper die zijn persoonlijke record wil verbreken, onze Runcamp is geschikt voor alle niveaus.

Of je nu traint voor een wedstrijd, jezelf wilt verbeteren of gewoon van hardlopen houdt, onze Runcamp zal je helpen om je vaardigheden en prestaties naar een hoger niveau te tillen. Doe mee en ontdek de kracht van groepstraining en professionele begeleiding!

Wil je deelnemen aan onze Runcamp en je hardloopdoelen bereiken? Meld je dan aan voor een intakegesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen om de beste versie van jezelf te worden als hardloper!

Wat je kan verwachten

Professionele begeleiding

Onze hardloopcoaches zijn experts op het gebied van hardlopen en zullen je voorzien van professionele begeleiding en trainingstips om je techniek, snelheid en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Gevarieerde trainingen
We bieden gevarieerde trainingsprogramma’s aan, waaronder intervaltrainingen, duurlopen, tempo-runs en krachttrainingen, om ervoor te zorgen dat je alle aspecten van het hardlopen ontwikkelt en jezelf blijft uitdagen.
Motivatie & ondersteuning
Trainen in een groep met andere enthousiaste hardlopers zorgt voor een motiverende en ondersteunende omgeving. Samen zullen we successen vieren, obstakels overwinnen en elkaar naar nieuwe hoogten stuwen.

Waarom runcamp?

gecertificeerde trainers

Bij Jays-PT train je onder begeleiding van gecertificeerde trainers met ruime ervaring in sport en voeding. Zij motiveren je om door te zetten en het beste uit jezelf te halen, zodat je keer op keer je grenzen verlegt!

Beginner of gevorderd

Runcamp is ontworpen om je conditie en snelheid te verbeteren, of je nu een beginnende hardloper bent of al enige ervaring hebt. Onze trainers passen de training aan op verschillende niveaus, zodat iedereen uitgedaagd wordt en vooruitgang kan boeken.

Voorbereiding

Bereid je optimaal voor op hardloopevenementen, zoals 5 km, 10 km, halve marathon of marathon, met onze Runcamp-trainingen. Ervaar de juiste omgeving tijdens onze outdoor sessies in de prachtige parken van Enschede. Bereik je doelen en geniet van het hardlopen met ons team!

Tarieven

1 maand

1x per week
€22,95 p/m
Onbeperkt
€28,99 p/m

6 maanden

1x per week
€21,95 p/m
Onbeperkt
€27,50 p/m

12 maanden

1x per week
€19,95 p/m
Onbeperkt
€25,00 p/m

Bovenstaande tarieven gelden voor zowel Bootcamp– als Runcamp-trainingen, waardoor je de vrijheid hebt om je trainingssessies te gebruiken voor beide trainingsvarianten.

Sportieve reviews

Jacko van der Meer

Met aanhoudende rugklachten uiteindelijk een aantal personal trainingen gehad van Jason. We zijn zeer gericht aan de slag gegaan. Door de 1 op 1 trainingen namen de klachten snel af. Hij weet met steeds weer afwisselende oefeningen je blijvend te motiveren. Door naast kracht ook de dynamiek in oefeningen mee te nemen pak je automatisch een completere workout. Doordat er voldoende oefeningen zonder grote toestellen in het programma zitten is dit ook thuis prima mee te nemen. Met andere woorden. Effectieve trainingen onder de uitstekende begeleiding van Jason.

Aniek Jannink

Fijne plek om te trainen en weer fit te worden! De locatie is top, waarbij alles aanwezig is om prettig te trainen. De begeleiding is professioneel, persoonlijk en volledig afgestemd op je doel. Door Jason en de rest van het team wordt je op een leuke en juiste manier gemotiveerd met een vleugje humor. Wat voor mij top werkt!

Nick Grondman

Jason is een zeer fanatieke trainer met veel kennis en ervaring. Ik train nu een halfjaar één op één met hem, maar als je wil kun je ook groepslessen volgen. De trainingen zijn afwisselend en hij helpt je tevens met het optimaliseren van je voedingspatroon. De locatie van de trainingsruimte in de binnenstad is ook superhandig!!