Own Group

Own Group

Own Group

Ben je op zoek naar een persoonlijke trainingservaring met een groep mensen die je zelf kunt kiezen? Dan is onze Own Group Personal Training de perfecte keuze voor jou!

Bereik je doelen samen met je eigen groep!
Bij Own Group Personal Training krijg je de mogelijkheid om te trainen met een selecte groep van 3 of meer mensen die je zelf kunt samenstellen. Of het nu gaat om je vrienden, familieleden, collega’s of sportmaatjes, je kunt samen werken aan jullie individuele doelen en elkaar motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Samen trainen voor een specifiek evenement, elkaar willen motiveren om een gezonde levensstijl te behouden of gewoon genieten van het sporten in een groep? Onze Own Group Personal Training biedt de perfecte setting om jullie doelen te bereiken.

Wil je samen met je eigen groep trainen en de voordelen van personal training ervaren? Meld je dan aan voor een intakegesprek en ontdek hoe onze trainers jullie kunnen begeleiden op weg naar succes!

Wat je kan verwachten

Professionele begeleiding

Onze ervaren personal trainers zullen zich richten op de behoeften en doelen van elk individu in de groep. Ze zullen je begeleiden, corrigeren en aanmoedigen om ervoor te zorgen dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en maximaal resultaat behaalt.

Gezamelijke motivatie

Trainen in een groep met mensen die je kent en vertrouwt, creëert een sterke motivatie en ondersteuningssysteem. Jullie kunnen elkaar aanmoedigen, uitdagen en successen vieren, wat bijdraagt aan een positieve en energieke trainingsomgeving.
Maatwerk trainingsschema’s
Onze personal trainers zullen trainingsschema’s ontwikkelen die zijn afgestemd op de individuele doelen en fitnessniveaus van de groepsleden. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algehele conditie wilt verbeteren, wij zorgen voor een gepersonaliseerd programma dat aan jullie behoeften voldoet.
Flexibiliteit
We bieden flexibele trainingsdagen en -tijden aan, zodat je de trainingssessies kunt plannen op momenten die voor jou en je groep het beste werken. Op die manier kun je de trainingen gemakkelijk inpassen in jullie drukke schema’s.

Fun en sociale interactie

Naast het behalen van jullie individuele doelen, zorgt trainen in een eigen groep ook voor plezier en sociale interactie. Jullie kunnen samen werken, lachen en elkaar inspireren tijdens de trainingssessies, wat bijdraagt aan een positieve en gezellige sfeer.

Waarom Own Group?

Volledige vrijheid

Stel zelf een selecte groep van 3 of meer mensen samen, zoals vrienden, familieleden of collega’s, en train samen op basis van jullie individuele doelen. Samen stimuleren jullie elkaar om het beste uit jezelf te halen en successen te behalen.

Exclusieve aandacht & begeleiding

Met een kleinere groep krijg je nog meer persoonlijke aandacht en gerichte begeleiding van onze ervaren trainers, waardoor je jouw doelen efficiënter kunt behalen.

Flexibiliteit

Met Own Group Training heb je de vrijheid om de trainingsinhoud af te stemmen op de behoeften en voorkeuren van jouw groep, zodat jullie optimaal kunnen profiteren van de trainingssessies.

Sportieve reviews

Jacko van der Meer

Met aanhoudende rugklachten uiteindelijk een aantal personal trainingen gehad van Jason. We zijn zeer gericht aan de slag gegaan. Door de 1 op 1 trainingen namen de klachten snel af. Hij weet met steeds weer afwisselende oefeningen je blijvend te motiveren. Door naast kracht ook de dynamiek in oefeningen mee te nemen pak je automatisch een completere workout. Doordat er voldoende oefeningen zonder grote toestellen in het programma zitten is dit ook thuis prima mee te nemen. Met andere woorden. Effectieve trainingen onder de uitstekende begeleiding van Jason.

Aniek Jannink

Fijne plek om te trainen en weer fit te worden! De locatie is top, waarbij alles aanwezig is om prettig te trainen. De begeleiding is professioneel, persoonlijk en volledig afgestemd op je doel. Door Jason en de rest van het team wordt je op een leuke en juiste manier gemotiveerd met een vleugje humor. Wat voor mij top werkt!

Nick Grondman

Jason is een zeer fanatieke trainer met veel kennis en ervaring. Ik train nu een halfjaar één op één met hem, maar als je wil kun je ook groepslessen volgen. De trainingen zijn afwisselend en hij helpt je tevens met het optimaliseren van je voedingspatroon. De locatie van de trainingsruimte in de binnenstad is ook superhandig!!