Smallgroup

Smallgroup

Smallgroup

Onze trainingen zijn voor elk trainingsniveau mogelijk, of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent.

Wij maken sporten graag laagdrempelig en uitdagend. In een kleine groep trainen werkt niet alleen motiverend en opzwepend, maar zorgt ook voor plezier en gezelligheid tijdens en na de training. Onze trainers zorgen ervoor dat iedere deelnemer gemotiveerd blijft en voldoende persoonlijke aandacht krijgt, zodat de oefeningen juist uitgevoerd worden. De trainingen variëren per les, zodat er gericht op verschillende spiergroepen en intensiteit getraind zal worden.

Onze small-group training bestaat uit het volgende lesaanbod:

  • High intensity interval training (HIIT)
  • Conditie interval
  • Pow(e)r
  • Full body
  • Buik, billen & benen (BBB)

Wat je kan verwachten

Persoonlijke aandacht

Onze Small-Group bestaat uit maximaal 7 personen, waardoor je kunt rekenen op persoonlijke aandacht van onze trainers. Ze staan klaar om jou te begeleiden en te motiveren tijdens de trainingen.
Gezellige community
Onze Small-Group training creëert een gezellige en ondersteunende community. Samen met andere enthousiaste sporters train je en motiveer je elkaar, waardoor het sporten nog leuker wordt.
Flexibele trainingsmomenten
Met Small-Group training kun je maar liefst 6 dagen per week een geschikt trainingsmoment vinden. Hierdoor kun je de trainingen gemakkelijk inpassen in je drukke schema.
Handige inroostering
Dankzij de Jays-PT app kun je zelf bepalen op welke dag je aan welke les wilt deelnemen. Het inroosteren van de trainingen is dus eenvoudig en flexibel.
6-wekelijkse evaluatie
Op aanvraag bieden we een 6-wekelijkse persoonlijke evaluatie aan, inclusief metingen. Dit helpt je om jouw doelstellingen in het zicht te houden en je voortgang te volgen.

Waarom Jays-PT?

gecertificeerde trainers

Bij Jays-PT train je onder begeleiding van gecertificeerde trainers met ruime ervaring in sport en voeding. Zij stellen samen met jou een haalbaar en gepersonaliseerd programma op.

Voortgang

Bij Jays-PT meet je de voortgang op regelmatige basis. Zo blijf je gemotiveerd om je doelen te bereiken en weet je precies waar je staat. Jouw succes is ons succes!

Sport & nutritie

Naast intensieve trainingen besteedt Jays-PT ook aandacht aan voeding. De combinatie van sport en nutritie zorgt voor een optimaal resultaat en een gezondere levensstijl.

Tarieven

1 maand

1x per week
€52,50 p/m
2x per week
€80,00 p/m
Onbeperkt
€102,50 p/m

6 maanden

1x per week
€47,50 p/m
2x per week
€75,00 p/m
Onbeperkt
€97,50 p/m

12 maanden

1x per week
€42,50 p/m
2x per week
€70,00 p/m
Onbeperkt
€92,50 p/m

Sportieve reviews

Jacko van der Meer

Met aanhoudende rugklachten uiteindelijk een aantal personal trainingen gehad van Jason. We zijn zeer gericht aan de slag gegaan. Door de 1 op 1 trainingen namen de klachten snel af. Hij weet met steeds weer afwisselende oefeningen je blijvend te motiveren. Door naast kracht ook de dynamiek in oefeningen mee te nemen pak je automatisch een completere workout. Doordat er voldoende oefeningen zonder grote toestellen in het programma zitten is dit ook thuis prima mee te nemen. Met andere woorden. Effectieve trainingen onder de uitstekende begeleiding van Jason.

Aniek Jannink

Fijne plek om te trainen en weer fit te worden! De locatie is top, waarbij alles aanwezig is om prettig te trainen. De begeleiding is professioneel, persoonlijk en volledig afgestemd op je doel. Door Jason en de rest van het team wordt je op een leuke en juiste manier gemotiveerd met een vleugje humor. Wat voor mij top werkt!

Nick Grondman

Jason is een zeer fanatieke trainer met veel kennis en ervaring. Ik train nu een halfjaar één op één met hem, maar als je wil kun je ook groepslessen volgen. De trainingen zijn afwisselend en hij helpt je tevens met het optimaliseren van je voedingspatroon. De locatie van de trainingsruimte in de binnenstad is ook superhandig!!