Duo Training

Duo Training

DUO PT traject

Wanneer je plezier hebt in het sporten, wordt het veel eenvoudiger om regelmatig en intensief te trainen en vol te houden.

Bij Duo Personal Training kunnen jij en je partner, vriend(in) of kennis samenwerken aan jullie sportieve doelen. Samen sporten motiveert, en wat is er nu leuker dan samenwerken om jullie sportwensen te realiseren?

Heeft je sportbuddy een andere doelstelling? Geen probleem! Het is ook mogelijk om gezamenlijk te trainen met diverse trainingsdoelen.

Wat je kan verwachten

Uitgebreide intake

We beginnen met een grondige intake om jullie individuele doelstellingen te bespreken. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakt trainingstraject op dat perfect aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Persoonlijke begeleiding

Onze trainers zullen jullie individueel begeleiden en helpen bij het bereiken van jullie specifieke doelen. Ze zullen aandacht hebben voor jullie persoonlijke behoeften en uitdagingen. Onze trainers staan klaar om jou te helpen om zo effectief mogelijk jouw doelstellingen te bereiken. Ze passen de trainingen aan jouw niveau, behoeften en voorkeuren aan.

Inzicht in je lichaamssamenstelling

We maken gebruik van een nauwkeurige huidplooimeting om jullie vetpercentage te bepalen. Naast het vetpercentage meten we ook jullie gewicht, BMI en lichaamssamenstelling. Deze metingen bieden een breed inzicht in jullie fysieke gesteldheid en vormen een basis voor het volgen van jullie progressie.

Evaluatiegesprekken & metingen 

Om jullie voortgang goed in de gaten te houden, plannen we evaluatiemetingen in om de 4 of 6 weken. Dit stelt ons in staat om jullie resultaten te beoordelen en eventueel aanpassingen te maken in het trainingstraject.

Flexibele trainingsduur

Jullie kunnen de duo-trainingssessies flexibel inplannen, afhankelijk van jullie beschikbaarheid en voorkeuren. De sessies kunnen worden gekozen in tijdsduren van 30, 45 of 60 minuten, zodat jullie optimaal kunnen profiteren van de trainingen.

Waarom Jays-PT?

gecertificeerde trainers

Bij Jays-PT train je onder begeleiding van gecertificeerde trainers met ruime ervaring in sport en voeding. Zij stellen samen met jou een haalbaar en gepersonaliseerd programma op.

Voortgang

Bij Jays-PT meet je de voortgang op regelmatige basis. Zo blijf je gemotiveerd om je doelen te bereiken en weet je precies waar je staat. Jouw succes is ons succes!

Sport & nutritie

Naast intensieve trainingen besteedt Jays-PT ook aandacht aan voeding. De combinatie van sport en nutritie zorgt voor een optimaal resultaat en een gezondere levensstijl.

Sportieve reviews

Jacko van der Meer

Met aanhoudende rugklachten uiteindelijk een aantal personal trainingen gehad van Jason. We zijn zeer gericht aan de slag gegaan. Door de 1 op 1 trainingen namen de klachten snel af. Hij weet met steeds weer afwisselende oefeningen je blijvend te motiveren. Door naast kracht ook de dynamiek in oefeningen mee te nemen pak je automatisch een completere workout. Doordat er voldoende oefeningen zonder grote toestellen in het programma zitten is dit ook thuis prima mee te nemen. Met andere woorden. Effectieve trainingen onder de uitstekende begeleiding van Jason.

Aniek Jannink

Fijne plek om te trainen en weer fit te worden! De locatie is top, waarbij alles aanwezig is om prettig te trainen. De begeleiding is professioneel, persoonlijk en volledig afgestemd op je doel. Door Jason en de rest van het team wordt je op een leuke en juiste manier gemotiveerd met een vleugje humor. Wat voor mij top werkt!

Nick Grondman

Jason is een zeer fanatieke trainer met veel kennis en ervaring. Ik train nu een halfjaar één op één met hem, maar als je wil kun je ook groepslessen volgen. De trainingen zijn afwisselend en hij helpt je tevens met het optimaliseren van je voedingspatroon. De locatie van de trainingsruimte in de binnenstad is ook superhandig!!